Information om skolstartstider höstterminen 2021

Läsåret 2021/2022 startar den 18 juni för elever på Alviksskolan och Ulvsundaskolan. Information om tider för höstterminens första skoldag hittar du här. Gör en bra sommar!

Hej!

Den 18 augusti 2021 är det läsårets första skoldag. Våra nya elever i förskoleklass har fått ett eget brev skickat till sig kring hur vi organiserar inskolning och uppstart.

För elever i årskurs 1-9 gäller följande tider den 18/8:

Ulvsundaskolan

kl. 9.00 – 13.00, eleverna får lunch och fritids är öppet som vanligt

Alviksskolan

Åk 1-3 k.l 9.30 – 13.00, eleverna får lunch i skolan och fritids är öppet som vanligt. Eleverna träffas vid C-huset där varje mentor står med en skylt med klassens namn. Stjärngårdens elever samlas i klassrummen.

Åk 4-6 kl 10.00 – 13.30, eleverna får lunch i skolan och klubben är öppen som vanligt. Eleverna träffas vid A-huset där varje mentor står med en skylt med klassens namn. Eleverna i D-huset samlas i klassrummet.

Åk 7-9 kl 10.00 – 13.30, eleverna får lunch i skolan. Eleverna träffas vid B-huset där varje mentor står med en skylt med klassens namn. Eleverna i D-huset samlas i klassrummet.

OBS! På grund av pandemin kommer vi inte kunna ta emot föräldrar på det sätt som vi brukar göra vid skolstart. Inga föräldrar kan närvara vid detta läsårs skolstart. Undantaget är förskoleklass där det skickats hem ett separat brev om hur vi organiserar skolstarten.

Välkomna!

Ledningsgruppen på Alvik- och Ulvsundaskolan