Gott nytt år!

Vårterminen börjar den 12 januari 2021

Under jullovet har vi lovfritids och verksamhet för eleverna på fritidsklubbarna. Måndagen den 11 januari är det studiedag och då har fritidshemmen på Alviksskolan och Ulvsundaskolan stängt och det är ingen undervisning för eleverna. Vårterminen börjar den 12 januari och eleverna går i skolan enligt gällande schema. Vi hälsar alla elever välkomna till en ny termin på Alviksskolan samt Ulvsundaskolan och särskilt välkomna tillbaka är högstadieeleverna som hade distansundervisning innan jullovet.

Vecka 9 är det sportlov och vecka 14 är det påsklov. Fredagen den 11 juni är det skolavslutning och sommarlovet börjar för eleverna.

Vi önskar dig ett gott nytt år!

Personalen på Alviksskolan & Ulvsundaskolan

(Texten uppdaterad 2021-01-08 för att förtydliga att även högstadieeleverna kommer ha undervisning som vanligt på skolan från och med den 12 januari 2021)