Distansundervisning för högstadiet 14-18 december 2020

Idag gick smittskyddsläkaren i Region Stockholm ut med nya rekommendationer. Detta innebär att elever i årskurs 7 - 9 på högstadiet på vår skola, behöver ha distansundervisning från 14 december fram till julavslutningen

Hej,

Fredag 11 december gick smittskyddsläkaren i Region Stockholm ut med nya rekommendationer. Detta innebär att elever i årskurs 7 - 9 på högstadierna på vår skola, behöver ha distansundervisning (undervisas hemifrån av skolan) från 14 december fram till julavslutningen 18 december. Det gäller alla högstadieelever i kommunerna inom Stockholms län.

Syftet är att fler personer ska stanna hemma och minska smittspridningen av coronaviruset.

Eftersom det gäller en snabb omställning kommer måndag 14 december att vara en dag för förberedelser. Vi räknar med att vara igång med distansundervisningen på tisdag 15 december. Ni kommer att få mer information om hur det ska gå till från er mentor samt ämneslärare under måndagen.

Elever som behöver komma till skolan för att hämta skolmaterial under måndagen är välkomna efter överenskommelse med mentor.

Vi ber om er förståelse i en tid med snabba omställningar. Stort tack för ert samarbete!

Med vänliga hälsningar,

Henrik Nöbbelin, rektor