Alviksskolans hörselklasser bjuder in till informationskväll 12/1 18.00

Alviksskolans hörselklasser Är du förälder till ett barn med hörselnedsättning och står inför att söka förskoleklass till Ht-21, Då är du välkommen på informationskväll tisdagen den 12 januari, klockan 18.00 för att få veta mer om våra hörselklasser.

Inför ansökan till förskoleklass Ht-21

Alviksskolans Hörselklasser bjuder in till informationskväll!

Tisdagen den 12 januari
Klockan 18.00
Alviksskolan G-huset, Tranebergsvägen 79, Bromma

På vår skola får elever med hörselnedsättning möjlighet att delta i undervisning, utan att hörselnedsättningen begränsar dem. Här finns andra elever med hörselnedsättning i alla åldrar att identifiera sig med och eleverna kan i en trygg miljö bygga upp sin identitet och tillägna sig skolans kunskap.

• Under kvällen kommer du få se våra lokaler som är akustiskt anpassade utifrån att möta elever med hörselnedsättning och hörselteknik som våra klassrum är utrustade med.
  • Våra pedagoger som arbetar i hörselklass kommer berätta om hur en skoldag i förskoleklass ser ut och hur det är att var elev på Alviksskolan
  • Du kommer få praktisk Information om hur ansökan till vår förskoleklass-hörsel går till.
  •

Under rådande restriktioner utifrån Covid-19 önskar vi att ni föranmäler ert deltagande till johanna.melin@edu.stockholm.se

Detta ger oss möjlighet att planera och organisera för att kunna hålla avstånd.

Välkomna!

Med vänlig hälsning,  Johanna Melin