Information om incident idag

Alvikskolan ringde 112 under skoldagen vid lunchtid. Personal hade uppmärksammat att en elev på Alviksskolan hade ett förbjudet föremål med sig. Flera polispatruller kom mycket snabbt på plats.

Hej,
Skolan ringde 112 under skoldagen, cirka kl. 12.30. Personal hade uppmärksammat att en elev på Alviksskolan hade ett förbjudet föremål med sig. Flera polispatruller kom mycket snabbt på plats. Eftersom det hände mitt under många elevers lunchrast såg många elever poliserna på skolgården.
Situationen är omhändertagen av polis och de utreder vad som hänt.

Förtydligande:

En elev på högstadiet trillade i trappa idag samtidigt som incidenten när polis var på plats och föll så illa att han blödde från huvudet. Denna händelse har ingenting med den andra incidenten att gör utan var en ren olyckshändelse som skedde på annan del av skolan.

Hälsningar, Henrik Nöbbelin