Flaggan på halv stång idag

Hej

Tyvärr måste jag meddela att Jan Grip, mångårig medarbetare på skolan har avlidit. Janne undervisade våra högstadieelever i SO. Efter en kort tids sjukdom avled han igår morse.

Krisgruppen har träffats nu på morgonen. Till elevernas stöd finns deras pedagoger, skolans psykolog, kurator och skolsköterskor som under stor del av dagen kommer vistas runt eleverna på högstadiet.

Vi har informerat all personal och därefter informerade vi eleverna på högstadiet. Det kommer finnas möjlighet för eleverna att skriva i en kondoleansbok i B-husets kafé under hela veckan. Sedan kommer kondeloensboken finnas vid skolans expedition fram till begravningen.

Våra tankar är med Jannes familj. Vi och många elever sörjer nu en mångårig medarbetare, lärare och vän som lämnar ett mycket stort tomrum efter sig.

Flaggan är hissa på halv stång hela dagen.

Minnesstund för elever och personal kommer hållas torsdagen den 5 september för de som önskar delta.

/Henrik Nöbbelin, Rektor